41zero41 – Paint-It

Rokfort Home > Kollekciók > 41zero41 – Paint-It

41zero41 – Paint-It

Séta a színeken

Untig eleget dicsértük már ezt a gyártót, de csak nem tudunk betelni vele! Ismét egy modern szériát hoztunk a 41zero42 fiatalos designer csapatától.

Antik fa színes gres köntösben

Egy irányítószám, mely karaktereiben egyszerre határoz meg egy helyet, és minden értéket, mely hozzá tartozik – ha már szeretnénk a szigorúan a modern szentimentalitásig ragadtatni magunkat… Ez a számsor jelöli az olaszországi, modenai gyártó, a 41zero42 lokációját és minden elvont és materiális értéket, melyet a csapat közösen képvisel.

Tervezőinek nem titkolt eszméje szerint: ahhoz, hogy olyat alkossunk, ami elkapja a befogadó tekintetét – és magánál is tartja -, az alkotás folyamatában egyszerre szükséges a határokon belül és kívül mozogni, egyszerre nyúlni a kézzelfoghatóért, és kilépni képzeletben abból a bizonyos „boxból” („Think outside the box” – szerk. ). Így születhet meg egy kellően kortárs, mégis időtálló produktum – akár burkolat formájában.

 

A Paint-It textúráját az antik fa anyaga adja, mintázatát pedig a fa metszetének néhol horizontális, néhol vertikális irányú vágása. A különös mintákhoz halvány – sárga, kék, pink és zöld illetve fekete & fehér – színek társulnak, ettől válik maian egyedivé a burkolat megjelenése.

A brand teljes szortimentjét 3 fő aspektus tartja egyben: a múlt iránti tisztelet, a jelen esztétikája és a jövő technológiája – a Paint-It pedig tökéletesen illeszkedik a koncepcióba.

*A hivatalos katalógusért kattints IDE

 

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!