EMIL: Sixty

Rokfort Home > Kollekciók > EMIL: Sixty

EMIL: Sixty

60 – Csak természetesen

A Sixty egy ünnepi kollekció, ugyanis idén tölti 60. születésnapját az olasz gyártó, az Emilceramica.

Ez alkalomból egy igazán különleges – az alapokhoz, tradicionális textúrákhoz, árnyalatokhoz és anyagokhoz visszanyúlva megtervezett – kollekciót hoztak létre. A kollekció domináns textúrája az agyag, az egyik legalapvetőbb nyersanyag , amelyre a vállalat történelme is épül.

A Sixty a nyers föld alakíthatóságát értelmezi újra, amelyet a természeti elemek folyamatos hatása formál, és egy tiszta anyagból készült kerámiafelületet hoz létre; a végeredmény pedig egy különösen lágy tapintású, kiemelkedő minőségű, időtálló kortárs széria.

A kollekció két sorozatot is magába foglal: A “Fondo” [magyarul: sima], természetes mintázatú, selymes felületet ad, ugyanakkor a speciális SilkTech technológiának köszönhetően kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Tetsvérét, a „Timbro” [magyarul: nyomda] sorozatot a csupasz földbe nyomott formák ihlették, benne a textúra és a térfogat szokatlan hatásai találkoznak, eredeti, kreatív dekoratív kombinációkat eredményezve.

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért!

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!