Iris: Shades of blinds – avagy játék a fénnyel

Rokfort Home > Újdonság > Iris: Shades of blinds – avagy játék a fénnyel

Iris: Shades of blinds – avagy játék a fénnyel

Árnyalatnyi különbségek – újdonság rovatunk első résztvevője

Folyton meglepődünk, mennyi lehetőség rejlik egyetlen kerámialapban. Pláne ha olyan tulajdonságokkal bír, mint az olasz Iris Ceramica új kollekciója, a ‘Shades of blinds’ darabjai. Ha valóban egyedi, de visszafogottan elegáns burkolatra vágyunk, akkor érdemes őt jobban szemügyre venni!

Első ránézésre egy színátmenetes – pontosabban árnyalat átmenetes – 10×30 cm méretű, fényes felületű mázas kerámiát látunk.  Helyezzünk párat egymás mellé, sorban-  azonnal életre kelnek a átmenetek, és valami egészen újszerű vizuális élményt kapunk. Akár csak a félig felnyitott reluxán beszűrődő fények… Ha még ennél is tovább fokoznánk a színek és minták játékát, a halszálka alakzatban felrakott verzióban sem csalódunk!

A kollekció méltán került a gyártó kiemelt, sokak számára ismerősen csengő Diesel Living szelekciójába. Személyes kedvencünk az újra népszerű, halvány Pink szín: egészen romantikus!

További információ, technikai tulajdonságok itt

Ára: Br. 9.950 Ft/m2

 

instagram photos


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lslqlb/public_html/rokfort/wp-content/themes/rokfort/includes/functions/noo-utilities.php on line 471

Kövess Minket!