LivingCeramics: Bisel

Rokfort Home > Kollekciók > LivingCeramics: Bisel

LivingCeramics: Bisel

 LIVINGCERAMICS – BISEL

A Bisel a Víctor Carrasco által – a Livingceramics Signature Surfaces sorozatához – tervezett új kollekció. Ez a kollekció a tervező építészeti elképzeléseit közvetíti, a legfontosabbakból merítkezve, hogy kellemes, elegáns és inspiráló tereket hozzon létre.? No de mit kell tudni a spanyol gyártóról?

A Bisel a mozaik új, kortárs értelmezése – a végtelen minták, tiszta vonalak és homogén árnyalatok egyszerűségével és eleganciájával. Egy felhívás a kreativitás egy új megélésére, amely nem törekszik a harsány vagy bonyolult megoldásokra, mindinkább az egyszerűségre épül, s ettől lesz meglepően magával ragadó és szerethető.
Egy formátum, két felület és hétféle színárnyalat, melyek életre keltik és formába öntik az öteleteket, innovatív koncepciókat. Egy látszólag egyszerű széria, amely nyitott befejezést kínál az építészek és otthonukat megálmodók számára. ✨?

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért!

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!