MUTINA: Lane

Rokfort Home > Design > MUTINA: Lane

MUTINA: Lane

LANE – színek, London

Az olasz MUTINA igencsak kedves szívünknek. Egyszerűen azért, mert nehéz olyan burkolatgyártót találni – leszámítva a kis kézműves manufaktúrákat – ahol elsősorban nem a tömegtermelés a fő cél, hanem a minőségi, ízléses, művészi textúrák megalkotása. Persze, az ilyen kincsek általában a felső árkategóriában kerülnek piacra -s ez ebben az esetben sincs másképp-, de ha tényleg valami igazán egyedi, megismételhetetlen és különleges burkolatot keresel, akkor szívből ajánljuk neked a MUTINA kollekcióit!

Új szériája, a Lane tervezői (alább a képen) Edward Barber és Jay Osgerby. A tervezés mögött hosszú és alapos munka áll; a két férfi London építészetének tanulmányozásából és a színek analizálásából alkotta meg a végső designt.

mutina, lane, rokfort home, osbergy, barber, london

Barber és Osbergy | forrás: mutina.hu

A széria 3 elemből épül fel, melyek végtelen kombinálhatóságot biztosítanak felhasználásukban: a Base 5 alapszínből áll, melyek a fehér, a szürke, a mély padlizsán és a terrakotta.  Ez az 5 alapszín jelenik meg a kollekcióban különböző árnyalatokban. A Poly az alapszínek optikai variációja, a Mono pedig a fekete, fehér és szürle árnyalatainak elegye.

mutina, lane, rokfort home, osbergy, barber, london

A kollekció misztikus hangulatában visszaköszön a már olysok tervezőt inspiráló London különös atmoszférája.

A burkolat méretét tekintve  7,9 x 16 cm-es kiszerelésben kapható és padlóra falra , kültérre és beltérre egyaránt fapplikálható. 🙂

A hivatalos katalógusért kattints IDE!
Árajánlatért pedig fordulj munkatársainkhoz ITT.