Provenza – Alter

Rokfort Home > Kollekciók > Provenza – Alter

Provenza – Alter

Kortárs minden mennyiségben

– lapozgass a nyilak segítségével további képekért! 🙂 –

Az EMIL Group egyik legkedveltebb brandje, a Provenza rukkolt elő idén egy igazán érdekes szériával. No de ne szaladjunk ennyire előre!

A fa hatású greslapok már több éve a piacon díszelegnek, azonban eleinte idegenkedést váltottak ki a nagyérdeműből – mi ez? nem fa, hanem kerámia? mégis mintha fa lenne? akkor ez most hideg- vagy melegburkolat?! A hajdan feltett kérdések jogosak voltak, ám a sok pozitív tulajdonság, amit a kőporcelán burkolatok magukban foglalnak – magas kopásállóság, padlófűtéssel kiválóan kooperálhatóság, páratlan és végtelen esztétikai élmény és formátum, variálható méretek és vastagságok, nedves környezetben is tökéletes helytállás, környezetbarát előállítás – …. nos, ezek meghozták a fa hatású lapok népszerűségét. Az elmúlt néhány évben pedig már szinte követelendő az olasz és spanyol gyártóktól, hogy újabb és újabb formációkat állítsanak elő a fa hatás lapok részlegében.

A Provenza gyártó – ahogy több nívós gyártó is – idén végre elrugaszkodott a fakülönlegességeket, gyümölcsfákat, keleti cserjéket imitáló fahatás leképezésétől, és megkezdődött a textúrákkal való merészebb játék. Ennek ékes példája az Alter kollekció, amiben a tölgyfa és gyanta izgalmas kombinációja találkozik. A végeredmény kortárs, rendhagyó és a variálható elemek még nagyobb teret adnak fantáziáknak!

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért! 🙂

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről! ?