Ragno – Eterna

Rokfort Home > Trend > Ragno – Eterna

Ragno – Eterna

 

Egy csipet mediterrán hangulat a szürke téli napokon

Bemutatjuk az Eterna-t, a Ragno legújabb kőzet-hatású szériáját, melynek felülete két igencsak speciális technológiával készült

Az antibakteriális felületkezelés eddig sem volt ismeretlen az olasz burkolatgyártásban, most azonban méginkább aktualitást nyert. Ezért született meg a Ragno CleanOut integrált antibakteriális eljárása: olyan aktív — ezüst-alapú – réteget képez a burkolaton, mely 99.9% -ban meggátolja a kórokozók, mikroorganizmusok és gombák szaporodását. Nem hangzik rosszul, ugye? EZ például az Eterna kollekció egyik kiváló tulajdonsága is. S hogy mi a másik?

A StepWise™ technológia, ami olyan speciális felületkialakítást jelenet,  melynek eredményeként a burkolat kellemes, lágy tanpintású, s emellett rendkívül magas megbízhatóságú a csúszásgátlás terminológiájában.

?Az Eterna kollekció tehát a mechanikai és kémiai hatások terén is megbízható partner, ám mindezek mellett még designjában is tud újat mutatni a sokatlátott burkolatkedvelőknek:  Míg a széria Blanco, Arena és Greige homogén színeiben apró mozgalmas minázatok, kagylóhéjak sejlenek fel, addig a Mix verziókban a márvány berakások kölcsönöznek karaktert a belső tereknek. Az Eterna tökéletes kortárs stílusú, fényárban úszó en- és exteriőrökhöz egyaránt és olyan közületekhez, kereskedelmi célú épületekhez, melyek elegyednek a lakóövezetek funkcióival: egy szabadabb, könnyedebb életstílus jegyeit tükrözve.

*A széria hivatalos bemutató oldaláért kattints IDE

 

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!