Ragno: Incanto

Rokfort Home > Trend > Ragno: Incanto

Ragno: Incanto

Időtlen, Megigéző Márvány

A Ragno Incanto szériája tizenhárom ismert márványmintázat újraértelmezése — a mai ízlésnek megfelelően, impozáns kőporcelán lapok formájában.Ez alkalomból egy igazán különleges – az alapokhoz, tradicionális textúrákhoz, árnyalatokhoz és anyagokhoz visszanyúlva megtervezett – kollekciót hoztak létre. A kollekció domináns textúrája az agyag, az egyik legalapvetőbb nyersanyag , amelyre a vállalat történelme is épül.

Az kollekció egy csodálatos felfedezőútra kalauzol bennünket, megtestesítve minden pozitív érzést, amit a természetes kőzetek közvetíthetnek otthonunkban és környezetünkben.

Kiválóan illeszkedik
a legkülönbözőbb stílusokban megálmodott terekhez, ráadásul 6mm vastag, akár 120*278 cm méretben is felburkolható, hogy még egységesebb, és ámulatbaejtőbb felületeket kapjunk.

 

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért!

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!