Refin – Riflessi

Rokfort Home > Trend > Refin – Riflessi

Refin – Riflessi

A Refin Riflessi szériája a – gyártó megvallása szerint – mediterrán vidéken végzett kutatások, megfigyelések eredménye. A mediterrán kultúra, atmoszféra és a part menti panoráma, ahol a tenger és napfény színei találkoznak a különleges növényzetével: a Riflessi design-jában ezt mind hivatott prezentálni. ??‍♀️ Sokat ígér, és sokat is ad; valóban egy karakteres, romantikus mégis modern kollekcióról beszélhetünk mind színeiben, mind felületkialakításában, mind pedig mintázataiban.

? a Riflessi széria többféle dekor sorozatot tartalmaz, de talán a leginkább kiemelésre méltó az Amalfi névre keresztelt mintázat, melyben a kézzel festett tradícionális kerámiadíszítés köszön vissza.

?A kollekció végső karakterét az úgynevezett „brushstrokes” adja, egy különleges szálazott textúra-kialakítás: mintha egy kefét végig húznánk a friss festéken, huzalszerű nyomatokat hagyva benne.

 

 

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért! 🙂

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről! ?