Vigyázz, kész, 2017!

Rokfort Home > Trend > Vigyázz, kész, 2017!

Vigyázz, kész, 2017!

Mintha csak tegnap koccintottunk volna a 2016-os év üdvözletére, de a trend-őrei már a következő év jóslataival foglalkoznak. Nagy fordulatokat tartogatsz, kedves 2017, lássuk!

Ha épp egy felújítás kellős közepén vagy, vagy otthonodat építed, akkor dobd el a centit egy pár percre: tudd meg, mit tehetsz, a lépést akarsz tartani a rohanó idővel!

6 pontba szedtük, mire számíthatsz a 2017-es enteriőr trendtől:

  1. Terrakotta

A jelenleg népszerű hűvös és fehér tónusok helyét a meleg, barátságos terrakotta veszi át. A`80-as évektől eltérően, most nem díszszegélyként, sokkal inkább matt hatással köszön majd vissza, akár a fürdőszoba falát egészen beborítva, vagy a  burkolva. Kerülve a túl rusztikus hatású téglát, a matt különleges, meleg hangulatot varázsol bármelyik helyiségbe. Mi már most imádjuk!

stílus, 2107, enteriőr, interior

kép forrása 

2017, terrakotta, enteriőr, interior

kép forrása

  1. Paratölgy

Csak halkan mondjuk – az elsők között-, hogy a parafa visszatér! Nem csak karakteres, még is barátságos textúrája, de kiváló zajnyelése miatt is ötletes megoldás lesz a nyitott, nagy terű lakások falait borítva. Interaktív, mutatós, bohókás felület az igazán mozgalmas otthonokba, főleg, ha tényleg színes cetlik borítják, kedves üzenetekkel, emlékeztetőkkel.

Éljen a home-office hangulat!

parafa, corck, 2017, interior, enteriőr

kép forrása

  1. Haragos zöld

A zöld sötétebb árnyalatai a következő év igazi „must-have” színei lesznek: vegyünk érzékeny búcsút a tengerkék palettától!

Kiegészítőként itt-ott elhagyva a szobában, egy kis természetet csempészhetünk otthonunkba. Akár a szoba egyik falát festve, túlméretezett, vagy egy bohókás lámpabúrán köszön vissza, különös mélységet adhatunk ezzel az összhatásnak.

méregzöld, zöld, accessories, interior, enteriőr, dizájn, design, lakberendezés, blog, 2017, trend

kép forrása

méregzöld, zöld, accessories, interior, enteriőr, dizájn, design, lakberendezés, blog, 2017, trend

kép forrása

méregzöld, zöld, accessories, interior, enteriőr, dizájn, design, lakberendezés, blog, 2017, trend

kep forrása

  1. Kárpitozott álmok

Szó szerint drámai változás következik be az ágyak kinézetét tekintve: az egyszerű fából készült kereteket – melyek jelenleg a piacot uralják- beköszönt a kárpitos csodák éve.

Mindegy, hogy egy klasszikus, semleges színűt választunk gombok nélkül, vagy egy pihe-puha plüsst bársonyban, azonnali változást érhetünk el: eddig csak luxus hotelekben és celebotthonokban dívott, de ez évtől a hétköznapokban is fejet hajtunk a pompának!

ágytámla, kárpit, 2017, trend, design, bed furniture, frame

kép forrása

  1. Eszképizmus

Sok az inger, a reklám, a munka, az ember… néha bizony nyomnánk az életre is egy Esc-et! Mi történik valójában? Duzzadó digitális-kultúra, csökkenő valós szociális igény: ehhez igazodva alakul az otthonok térbeli kialakítása is 2017-ben. A kuckós, zegzugos helyek kialakítása fontos szemponttá válik, hiszen a csúcstechnológia és kijelzők bűvkörében élő ember szinte szomjazik a magányos percekre – még ha csak az Instagramot görgeti is lustán, de békében!

Kellemes anyagok, kényelmes bútorok- ezek elengedhetetlenek saját nyugalomszigetünk kialakításához. Hódítani fognak a túlméretezett, belesüppedésre tervezett karosszékek és szív alakú fotelek, a birkabőr- és gyapjúszőnyegek és hatalmas párnák a padlón.

kuckó, 2017, trend, interior, enteriőr, design, lakberendezés

kép forrása

 

  1. Ragyogás

Míg jelenleg a rózsaszín és kék pasztell árnyalatai uralják a napfényes hétköznapokat, nem sokára átveszi helyüket az ékszerragyogás. Metál és nyers-kvarc, poli és opál adja majd a helyiségek csillogó karakterét!

Ez a trendhullám áttetsző kiegészítőktől, hullámzó selymektől és csipkétől lesz majd telis-tele könnyed romantikával! Állunk elébe, 2017!

trend, 2017, interior, entreriőr

kép forrása

Kövess minket az Instán!

Kövess Minket!