Livign Ceramics: Kendo

Rokfort Home > Kollekciók > Livign Ceramics: Kendo

Livign Ceramics: Kendo

 ÚJDONSÁG

Egy új burkolat gyártó, a LivingCeramics kollekcióját vesszük közelebbről szemügyre!

? No de mit kell tudni a spanyol gyártóról?
A LivingCeramics egy egyszerű vágyból született: hogy egyedi megoldásokat kínáljon az építészet számára, inspirációt adva otthonainknak és közösségi tereinknek. Ennek érdekében egy saját, “okos gyártóközpontot” hoztak létre, melyben a piacon létező legfejlettebb gyártási rendszer műküdhet, a legkimagaslóbb színvonalú burkolatok gyártását biztosítva.

Egy olyan “okos anyag” tervezését tűzték ki célul, mely korlátok nélkül képes alkalmazkodni a legkülönlegesebb építészeti megoldásokhoz. A különleges formátumú, akár 120×270 cm-es és 90×270 cm-es lapok lehetővé teszik, hogy a teret a padlótól a mennyezetig egyetlen darabbal fedjék le, végtelen vizuális élményt nyújtva a szem számára.

◖KENDO◗
A Kendot a Jura mészkőhegységrendszer ihlette, melynek felületét – a tengeri lerakódásokból történő keletkezése miatt – számos különböző szerves, ? állati maradvány díszíti. Ez az egyedülálló kollekció 3D.FIT® technolgóiával készült, így téve megszólalásig élethűvé és kézzelfoghatóvó a burkolat rendkívül látványos és gazdag textúráját. ?

A hivatalos katalógust ITT találod a formátumokért, méretekért és színekért!

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről!