Cotto d’Este – Pietre d’Iseo

Rokfort Home > Trend > Cotto d’Este – Pietre d’Iseo

Cotto d’Este – Pietre d’Iseo

Iseo kövei megelevenednek

– lapozgass a nyilak segítségével további képekért! 🙂 –

Jöhet egy új hét, egy friss újdonsággal!

A Cotto d’Este, Olaszország egyik legismertebb és legkedveltebb burkolatgyártója. Összességében talán azért, mert a tradíciók ápolását sikerrel ötvözi a modern technológiával és építészettel. Az itt bemutatott Pietra d’Iseo (jelentése: Iseo köve, Iseo pedig egy észak-olasz település) észak-olaszország egyik történelmi régiójának, Lombardiának jellegzetes utcaburkolatait idézi fel.

*Fun fact: Lombardia tartomány neve a longobárd vagy langobárd népnévből ered; e mára eltűnt germán nép a 6. században létesített királyságot Észak-Itáliában. A latin longobardus a hagyományos értelmezés szerint a német Langbart (‘hosszú szakáll’) germán előzményén alapul.

No de térjünk is vissza a kollekcióhoz! A Pietra d’Iseo a márka jól ismert KERLITE termékcsaládján belül is kiérdemelt helyet kapott a PROTECT termékcsoportban. A PROTECT minősítésű burkolatok antimikrobiális felülete képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat, így a háziasszonyok, kisgyermekes családok kedvencei lehetnek! 🙂

Természetesen – ahogy minden KERLITE termék – a széria anyagát tekintve gres, vagyis kőporcelán, mely megállja a helyét kültéren, beltéren, nedves, és száraz helységekben; falon, konyhapulként és padlólapként egyaránt.

A kollekció teljes katalógusát ide kattintva érheted el.

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! ? Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről! ?