Dél-Amerika bűvöletében – #rokfortprojekt

Rokfort Home > Trend > Dél-Amerika bűvöletében – #rokfortprojekt

Dél-Amerika bűvöletében – #rokfortprojekt

Urbánus, friss, fiatalos

– lapozgass a nyilak segítségével további képekért! 🙂 –

A tervező, Zsédely Krisztián bár nem lakberendező, olyan airbnb lakást “rittyentett” össze, hogy elállt a lélegzetünk, pedig láttunk már egy s mást, az elhihetitek! 🙂 Ajánljuk figyelmetekbe a fenti, gyönyörűen befotózott képeket. Az eklektikusan üde lakás egyébként fiatalok számára készült kialakításra, lokációja szempontjából is a lehető legjobb helyen, a bulinegyed Klauzál terén.

A latin-amerikai stílus burjánzó faunája szándékkal harmonizálnak a tér növénygazdag látványával. Krisztiánt egy dél-amerikai ‘magányos’ kirándulás inspirálta a design elemek összehangolásában, de segítségére voltak fiatal tehetségek is:

“– Klassz volt az az érzés is, hogy lehetőséget tudtam adni a területükön szárnyaikat bontogató tehetséges szakembereknek, mint pl. Carlos Rivera Rudon-nak egy Puerto Rico-i srácnak, aki évek óta Magyarországon dolgozott egy multinacionális vállalatnak, de csak tavaly tért vissza szeretett szakmájához. Ő jegyzi a konyhát, ebédlőasztalt, konzolasztalt és az egyedi fafogast is. Sokat gondolkoztunk közösen, inspiráltuk egymást, élmény volt látni milyen beleéléssel foglalkozik a fával. Ő a szó szoros értelmében véve alkot.” / az idézet forrása: roadster.hu

Bár az egész lakásról ódákat tudnánk zengeni, szívünket mégiscsak leginkább a burkolatok dobogtatják meg. Üzletvezetőnk, Budinszky Móni javaslatára, Krisztián a fürdőszobákba a 41zero42 különleges Paper szériájából válogatott a dzsungel hangulatát sugárzó lapokat. Szóra érdemes továbbá a konyha, étkező és közlekedő padlóját borító Equipe kollekció, a cement hatású 20×20-as Art Nouveau.

Gratulálunk a gyönyörű munkához Krisztiánéknak, a megszólaló fotókért pedig Mudri Lászlónak! 🙂

Kövess minket az Instán!

Kövess Minket!