LOVE Tiles – Wooden

Rokfort Home > Trend > LOVE Tiles – Wooden

LOVE Tiles – Wooden

Fa hatás; egyetlen fa kivágása nélkül

– lapozgass a nyilak segítségével további képekért! 🙂 –

Kár a sopánkodásért, attól még, hogy nem fa, ugyanolyan gyönyörű és öko-tudatos gyártással készül. Alkalmas padlófűtéshez és kültéren is megállja a helyét. Nem kell lakkozni, ápolni, felcsiszoltatni. Könnyen tisztán tartható és a megszólalásig hasonlít rá. A LOVE portugál gyártó előszeretettel rukkol elő évente újabb fa hatású burkolataival, s ha lehet, egyre csak kifinomultabb technológiával imitálja a fa barátságos melegséget kölcsönző erezetes, kérges mivoltát.

A Wooden széria több azonban, mint egy átlagos kőporcelán burkolat fa hatásban. Az idő múlását, a tiszteletreméltó múltat és emlékeit hivatott szimbolizálni a tervezők szándékai szerint.  Egyfajta visszatérést jelent a melegséget árasztó enteriőrök világába,  ahol a természetesség, a kézművesség és tökéletlen tökéletesség kapta a főszerepet. Ezért került a burkolat deisgn-jába az idő vasfogait láttató fa’sérülések’, karcok, csomók és horpadások imitálása: így téve még realisztikusabbá a fapadló jelleget. A kollekció többféle méretben és árnyalatban is rendelhető: akár chevron, halszálka, vagy klasszikus hajópadló formájában, illetve világos, közép és sötét bézsben, tortora és barna árnyalatban is elérhető. A kültéri verzió fagyálló és csúszásgátló felülettel ellátott, így garantálva a biztonságos közlekedést a csapadékos évszakokban is.

A kollekció hivatalos katalógusát IDE kattintva tekintheted meg.

NOTE: Budapesti Bemutatótermünkben általában minden új termékről található mintadarab, úgyhogy érdemes benézni hozzánk! 😉 Ha esetleg szeretnél biztosra menni egy kollekció bemutatódarabjait illetően, telefonálj és érdeklődj munkatársainknál az adott kollekció elérhetőségéről! 🙂

Kövess minket az Instán!

Kövess Minket!