Minimalizmus egy klasszicista épületbe zárva – #rokfortprojekt

Rokfort Home > #rokfortprojekt > Minimalizmus egy klasszicista épületbe zárva – #rokfortprojekt

Minimalizmus egy klasszicista épületbe zárva – #rokfortprojekt

Minimalista lakás – Fejes Gergő munkája

Az OCTOGON Deco magazin idei 3. száma Fejes G. egyik legfrissebb munkáját mutatja be. A letisztult minimalista lakás egy dubai üzletasszony “szerelemgyermeke”, aki határozott elképzelései átadásával hagyta Fejest kibontakozni. A legfontosabb szempont: semmi felesleges ne legyen látható. Ahogy a képek mutatják, ez a kívánság abszolút teljesült. Push-open szekrények rejtik a tárolási funkciót mindenütt. A matt, néhol fémes szürke felületek, a tükrök és modern megvilágítás, a fa felületek melesége és a márvány előkelősége tökéletes összhangba rendeződtek a térben.

Természetesen figyelmünket elsősorban a konyhára összpontosítjuk:
A konyhapultot és az önálló pult teljes felületét az olasz Mirage Jewels kollekciójának 150×300 cm-es márvány hatású lapja fedi. Ez a gres – kőporcelán – anyagú burkolat tökéletesen megfelel a helyiség feladataihoz, ugyanis: hőálló, magas karc- és kopásállóságú, ráadásul ellenáll mindenféle tisztítószer maró hatásának! Az ilyen típusú, nagy méretű greslapok ára – méretenként és gyártónként eltérő – induló ára Br 20.000 Ft/m²

A fürdőszobában is határozottan a márvány erezet dominál, melyet a fehér hexagon mozaik padló lazít meg és tesz játékossá.

A fotózott képek Gosztom Gergő/OCTOGON Deco/ szellemi tulajdonát képezik.